joi , 19 octombrie 2017
NEWS
Acasa » Mediu » Eco juniorii anului 2014

Eco juniorii anului 2014

poza_eco_junioriComunicat de presă „Eco juniorii anului 2014”:

„În cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!”,  Asociația DRUMEȚII MONTANE s-a implicat activ în educația non-formală a elevilor, prin organizarea în parteneriat cu 12 școli din întreaga țară a proiectului „ECO JUNIOR – 2014”.

Scopul proiectului a constat în educarea ecologică a elevilor, dobândirea unei atitudini mediu-protective și implicarea în activități eco-recreative.

Cei peste 1300 de elevi care au  participat la acțiunile  desfășurate în cadrul proiectului, au răspuns cu entuziasm. Interacțiunea reprezentanțiilor Asociației Drumeții Montane cu elevii din clasale primare si gimnaziale s-a dovedit a fi cea mai eficientă acțiune de pormovare a mediului înconjurător și a unui stil de viață sănătos.

Activitățile desfășurate în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun!” au constat în videoproiecții, realizarea/prezentarea unor afișe și pancarte cu mesaje ecologice, igienizări, realizări de reviste cu tematică ecologică, dar și jocuri desfășurate în aer liber: orientare – sportul pădurii, întrecerea omizilor, ghiceşte jucătorul,  instalare tabără de corturi.

La finalul acțiunilor a fost organizată festivitatea de premiere a participanților și acordarea diplomelor .

În cadrul proiectului „ECO JUNIOR – 2014”, Asociația DRUMEȚII MONTANE a avut ca parteneri următoarele școli: Şcoala Gimnazială „Voievod Litovoi”  Târgu-Jiu, Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu Baia Mare, Liceul de Arte „Dinu Lipatti” Piteşti, Liceul Teoretic ”George Moroianu” Săcele, Școala Gimnazială Drăgănești de Vede, Colegiul Tehnic “A. Saligny” Roșiorii de Vede, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Turnu Măgurele, Colegiul Economic ,,Hermes” Petroşani, Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” Nr.13 Târgu Jiu, Liceul cu Program Sportiv Târgu Jiu,  Şcoala Gimnazială “Constantin Săvoiu” Târgu Jiu, Şcoala Gimnazială Costeştii din Vale”.

Mai multe detalii: www.drumetiimontane.ro

Despre Condei.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*

Du-te sus