vineri , 24 noiembrie 2017
NEWS
Acasa » Opinie » Dragnea și Oprescu urăsc pietonii…

Dragnea și Oprescu urăsc pietonii…

Melc pe trecerea de pietoni. Foto: mariciu.ro

Melc pe trecerea de pietoni. Foto: mariciu.ro

Ieri, Dragnea, prevestind un final de carieră politică lui Antonescu, i-a transmis celui mai bun politician de dreapta că „după Congresul PNL, va fi simplu pieton”.

Replica lui Antonescu nu a întârziat să apară „bătălia toamnei este între pietoni şi baroni”.

Interesant este cum la nivel de viziune politică, PSD-ul, partid de stânga, teoretic, are o problemă cu pietonii… pietonii fiind mulți, practic, o masă electorală greu de neglijat.

Afirmația lui Dragnea trădează o ură viscerală față de pietoni. Nu e totuna să ai un bolid ca Dragnea și să fi un amărât de pieton ca Antonescu. Pietonul trebuie alergat, hăituit de cocalari pe trecerea de pietoni, pe trotuare și de Dragnea și PSD la televiziunile papagal.

Dar Dragnea nu este primul social-democrat cu aversiune față de pietoni. Un altul, unul mai degrabă socialist, un socialist independent pentru prostimea care a pus votul pe el de două ori, Oprescu, are și el aversiune față de pietoni deși o parte din pietoni, în neștiința lor, l-au votat…

Marile orașe vestice au înțeles de 40-50 de ani că centrele orașelor nu sunt pentru mașini, ci pentru oameni, așa că au renunțat să mai tragă artere cu trafic intens prin centrele orașelor, punând la pământ patrimoniul arhitectural. Centrele orașelor sunt pentru pietoni, bicicliști și transport în comun, în ordinea aceasta. Doar pe ultimul loc vin mașinile… Oprescu nu înțelege asta, probabil din foarte multă aversiune față de pietoni, iar multele hoarde de cocalari care și-au luat o rablă de BMW produsă în anii 90’, cocalari care au exact același fel de limbaj vulgar ca Oprescu, sunt mai mult decât bucuroși de hăituriea pietonilor…

Întrebarea este: aveți la PSD un manual pentru hăiturea pietonilor?

Despre Darius Vlad

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*

Du-te sus