sâmbătă , 16 decembrie 2017
NEWS
Acasa » Economie » Compania românească Dedeman se extinde în Republica Moldova

Compania românească Dedeman se extinde în Republica Moldova

Foto: dedeman.ro

Foto: dedeman.ro

Cea mai mare companie românească din domeniul retailului cu materiale de construcţii deschide două magazine în Republica Moldova, informează informează Agora.md.

Potrivit sursei, anunțul a fost făcut la o întâlnire a unuia dintre acționarii Dedeman, Dragol Pavăl cu premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă. Primul a anunțat că vrea să vină la Chișinău cu o investiție de 30 de milioane de euro. Suma va fi folosită pentru deschiderea a două magazine în Chișinău, fapt ce va genera 400 de noi locuri de muncă.
Omul de afaceri a spus că Republica Moldova va deveni prima destinație pentru extinderea companiei sale în afara României. Potrivit lui, ulterior va fi deschisă o unitate comercială și la Bălți.
Prim-ministrul Iurie Leancă a avut o întâlnire cu președintele companiei Dedeman din România, Dragoș Pavăl, care a anunțat că vrea să vină în țara noastră cu o investiție de 30 de milioane de euro. Suma va fi folosită pentru deschiderea a două magazine în Chișinău, fapt ce va genera 400 de noi locuri de muncă.
 

Despre Condei.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.Campurile marcate sunt obligatorii *

*

*

Du-te sus